Aanbod trainingen schooljaar 2019-2020

Ook voor het schooljaar 2019-2020 heeft de gemeente De Ronde Venen Stichting SSvK uitgekozen als 1 van de aanbieders om groepstrainingen aan basisschoolkinderen te mogen verzorgen. Wij zijn heel blij dat wij hierdoor weer veel kinderen kunnen gaan ondersteunen!

Voor het schooljaar 2019-2020 geven wij de volgende trainingen:

Faalangst de baas (groep 5 t/m 8) De eerste groep gaat van start in november op dinsdagmiddag. De tweede groep start waarschijnlijk in het voorjaar 2020.  Meld uw kind wel aan, dan kan het deelnemen aan de eerstvolgende training.

Sta sterk training (groep 5 t/m 8) start 20 november  2019. NOG BEPERKT PLEK

Sta sterk training voor het jonge kind (groep 2 en 3) start na de voorjaarsvakantie 2020 op donderdagochtend.DEZE GROEP ZIT VOL

Brugklastraining 'Stevige Stap' (groep 8) start in juni 2020. NOG 2 VRIJE PLEKKEN / VOORRANG VOOR MEISJES

 

Naast bovenstaande trainingen vinden in De Ronde Venen ook nog de volgende groepstrainingen plaats in het schooljaar 2019-2020:

Rots en Water voor jongens in de bovenbouw

Sociale vaardigheidstraining voor kleuters

Sociale vaardigheidstraining voor de middenbouw

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Via de website CJG De Ronde Venen - Aanbod weerbaarheidstrainingen vindt u meer inhoudelijke informatie over het totale pakket aan weerbaarheidtrainingen die de gemeente de Ronde Venen organiseert. U kunt zich hier verdiepen in alle trainingen zodat u de juiste keuze kunt maken.