Mirelle Valentijn

Mirelle Valentijn - bestuurslid, coördinator, trainer

Mirelle Valentijn was betrokken bij de oprichting van de Stichting Samen Sterk voor Kinderen. Zij zet zich nog altijd in als actief bestuurslid en vervult de functie van secretaris. Daarnaast werkt zij als professional voor de stichting op project basis. Zij houd zich bezig met de coordinatie van projecten en verzorgt groepstrainingen. 

Praktijk voor Levensgeluk

Naast haar werkzaamheden voor de stichting werkt Mirelle Valentijn vanuit haar eigen praktijk voor levensgeluk in Wilnis met kinderen, jongeren en volwassenen.

Kijk voor meer informatie op: Praktijk voor Levensgeluk

Stichting Omgaan met Pesten

Zij heeft zich gespecialiseerd in het bieden van begeleiding rond het pestprobleem. Zij is o.a. opgeleid als HBO Omgangskunde docent en trainer en volgde een opleiding tot trainer Omgaan met Pesten bij Dieta Uyterlinde. Zij was betrokken bij de oprichting van de landelijke Stichting Omgaan met Pesten waar het gedachtegoed van Dieta Uyterlinde is ondergebracht en verder ontwikkeld. Zij is voorzitter van het bestuur van Stichting Omgaan met Pesten. Daarnaast werkt zij als docent vanuit het Kenniscentrum Omgaan met Pesten. Zij geeft onder andere les aan de opleiding tot trainer Omgaan met Pesten en interne vervolg modules zoals Trainer Anti-pestprojecten en Trainer Stevige Stap. Ook geeft zij les aan de cursus coördinator sociale veiligheid / anti-pestcoördinator. Zij haalt veel voldoening uit het delen van haar kennis en ervaring met professionals.

Kijk voor meer informatie op: Stichting Omgaan met Pesten

Ik denk me sterk

Zij is auteur van het spel 'Ik denk me sterk' dat is uitgegeven door Stichting Omgaan met Pesten in samenwerking met Semmie Sprekend Spel & Training. Het spel bestaat uit 60 associatiekaarten met een helpende gedachte op de achterzijde. Spelenderwijs kan worden gewerkt aan gedachtekracht. 

Kijk voor meer informatie op: Spel, workshops en trainingen 'Ik denk me sterk'