Jacqueline Toma - Trainer in opleiding

 

Jacqueline Toma is trainer 'Omgaan met Pesten' in opleiding. Op dit moment volgt zij de opleiding bij het Kenniscentrum Omgaan met Pesten. Zij loopt stage van maart t/m juni 2019 tijdens de sta sterk training voor het jonge kind. Zij zal meedraaien tijdens de bijeenkomsten met de kinderen, ouderavonden en eindevaluatiegesprekken. 

Jacqueline zou graag zien dat er nog meer aandacht gaat naar pesten op school en op het werk. Zij draait mee met de training voor het jonge kind, waar zij praktijkervaring op doet met de interventie sta sterk training. Daardoor kan zij nog sneller, ook straks vanuit haar eigen praktijk, meer kinderen en gezinnen kan ondersteunen met deze aanpak.

Jacqueline is psychodynamisch gezinscoach vanuit Praktijk Zon in Woerden. Zij merkt ook daar dat er op het gebied van weerbaarheid en zelfvertrouwen nog meer ondersteuning geboden kan worden en doet straks graag vanuit een nieuw verworven specialisatie; omgaan met pesten. Naast het werken met kinderen, tieners en hun ouders vanuit Praktijk Zon is Jacqueline ook moeder van 3 kinderen.